معــــــــــــــــــــــــــا نرســـــــــــــــــــــــــــــم عالمنــــــــــــــــــــــــــا

اهلا وسهلا بك زائرنا الكريم يسعدنا تسجيلك في اسرتنا او دخولك اذا كنت عضوا
في منتدانا المتواضع`·.¸¸.·´´¯`··._.· (معــــــــــــــــــــــــــــــــا ) `·.¸¸.·´´¯`··._.·`


انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

معــــــــــــــــــــــــــا نرســـــــــــــــــــــــــــــم عالمنــــــــــــــــــــــــــا

اهلا وسهلا بك زائرنا الكريم يسعدنا تسجيلك في اسرتنا او دخولك اذا كنت عضوا
في منتدانا المتواضع`·.¸¸.·´´¯`··._.· (معــــــــــــــــــــــــــــــــا ) `·.¸¸.·´´¯`··._.·`

معــــــــــــــــــــــــــا نرســـــــــــــــــــــــــــــم عالمنــــــــــــــــــــــــــا

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

معــــــــــــــــــــــــــا نرســـــــــــــــــــــــــــــم عالمنــــــــــــــــــــــــــا


3 مشترك

    الحواوشى

    beautyroza
    beautyroza

    الحواوشى 262267333


    مصرية

    الحواوشى 564531701
    انثى
    عدد المساهمات : 285

    نقاط : 586
    تاريخ التسجيل : 02/08/2009

    الحواوشى Empty الحواوشى

    مُساهمة من طرف beautyroza الجمعة أغسطس 21, 2009 7:56 pm

    الحواوشى 5464564

    المقادير:
    نصف كيلو لحمة مفرومة.
    حوالى عشرة ارغفة عيش بلدى صغير.
    حبة طماطم.
    حبة فلفل اخضر رومى او حراق.الحواوشى C66615b6f8ka8
    اربع بصلات متوسطين الحجم مبشورين.
    ملعقة كبيرة سمن بلدى.
    فلفل اسمر.
    ملح.
    بهارات.
    ذرة قرفة.
    الطريقة:
    - نحضر العيش ونفتحة من الجنب اى نشقة بالسكين من الجنب ونتركة جانبا
    - ونحضر اللحمة المفرومة فى طبق ونضع عليها البصل المبشور وحبة الطماطم المقطعة قطعا صغيرة وحبة الفلفل الرومى مقطعة ايضا شرائح صغيرة وعليهم السمنة والبهارات والملح والفلفل
    - ثم نعجنهم سويا حتى تلاحظى انهم اصبحو متماسكين
    - نحضر العيش ونضع اللحمة المفرومة بداخلة وتفرد وتساوى فى منتصف الرغيف
    - ثم نقفلة كما كان ونضغط علية براحة يدينا وندهن الوجة بزيت الزيتون بالفرشاة ثم يرص كالاتى
    - نحضر صاج فرن ويفرش بورق الالمونيوم او ورق الذبدة ثم نضع الرغيف بحيث يكون وجهة لاسفل وعلية الرغيف الثانى بحيث يكون وجهة لاعلى ونرص هكذا الى اخرة
    - بعدما ننتهى من الرص نغطى الوجة ايضا بورق الالومونيوم
    - ويدخل فرن متوسط الحرارة
    * ملاحظات
    - لا تكثرى من الملح لان اللحمة تخم فى تذوق الملح
    - اكثرى من البهارات
    - لاتنسى ذرة قرفة فان القرفة تزيل اى ظفارة باللحمة
    - اكشفى على الحواوشى من وقت الى اخر وان احتاج الى تقليب اقلبية
    eslam sayed
    eslam sayed



    مصرى

    الميزان الثعبان
    ذكر
    عدد المساهمات : 153

    نقاط : 446
    تاريخ التسجيل : 05/08/2009
    العمر : 35
    المزاج : النجاح في الحياه

    الحواوشى Empty رد: الحواوشى

    مُساهمة من طرف eslam sayed الجمعة أغسطس 28, 2009 9:26 pm

    ياااااااااااا سلام هو ده اللي انا عايزه كده عرفت انا ممكن افطر ايه النهارده 000 تسلم ايدك في الكتابه
    beautyroza
    beautyroza

    الحواوشى 262267333


    مصرية

    الحواوشى 564531701
    انثى
    عدد المساهمات : 285

    نقاط : 586
    تاريخ التسجيل : 02/08/2009

    الحواوشى Empty رد: الحواوشى

    مُساهمة من طرف beautyroza الأحد أغسطس 30, 2009 6:33 am

    بالهنا والشفا يااسلام ونورت الموضوع
    الحواوشى Yutuyt
    Nana
    Nana

    الحواوشى Star2


    الحمل التِنِّين
    انثى
    عدد المساهمات : 11

    نقاط : 26
    تاريخ التسجيل : 28/08/2009
    العمر : 36
    الموقع : عند الكيبورد بتاعى
    المزاج : مظبوط

    الحواوشى Empty رد: الحواوشى

    مُساهمة من طرف Nana السبت سبتمبر 05, 2009 3:28 am

    ايه الحلاوه دى بيوتى روز

    بجد شرح جامد جدا

    بس ياترى انتى شطووره كده ف المطبخ Smile
    eslam sayed
    eslam sayed



    مصرى

    الميزان الثعبان
    ذكر
    عدد المساهمات : 153

    نقاط : 446
    تاريخ التسجيل : 05/08/2009
    العمر : 35
    المزاج : النجاح في الحياه

    الحواوشى Empty رد: الحواوشى

    مُساهمة من طرف eslam sayed السبت سبتمبر 05, 2009 6:35 am

    يا بنتي ديه مش شطوره ديه شديد في المطبخ انتي عايزه بعد الوصف ده وتكون وحشه كمان اي خدمه يا صدقتي
    beautyroza
    beautyroza

    الحواوشى 262267333


    مصرية

    الحواوشى 564531701
    انثى
    عدد المساهمات : 285

    نقاط : 586
    تاريخ التسجيل : 02/08/2009

    الحواوشى Empty رد: الحواوشى

    مُساهمة من طرف beautyroza الإثنين سبتمبر 07, 2009 3:19 pm

    Nana كتب:
    ايه الحلاوه دى بيوتى روز

    بجد شرح جامد جدا

    بس ياترى انتى شطووره كده ف المطبخ Smile

    طبعا عبقرية انا في المطبخ lol! lol!
    منورة يا نونا على المرور الجميل بجد
    beautyroza
    beautyroza

    الحواوشى 262267333


    مصرية

    الحواوشى 564531701
    انثى
    عدد المساهمات : 285

    نقاط : 586
    تاريخ التسجيل : 02/08/2009

    الحواوشى Empty رد: الحواوشى

    مُساهمة من طرف beautyroza الإثنين سبتمبر 07, 2009 3:22 pm

    eslam sayed كتب:يا بنتي ديه مش شطوره ديه شديد في المطبخ انتي عايزه بعد الوصف ده وتكون وحشه كمان اي خدمه يا صدقتي

    تسلم يااسلام والله flower

      مواضيع مماثلة

      -

      الوقت/التاريخ الآن هو الأحد نوفمبر 24, 2024 9:00 pm